Agencija IDEAL konsalting doo za posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti posluje od 2002. godine.

Nalazimo se u srcu severne šumadije, 15km južno od Beograda. Po čemu smo poznati, specifični i jedinstveni, pored Beograda i nepokretnosti širom Srbije, kao i teritorije bivše Jugoslavije mi pokrivamo beogradska periferna naselja, puna zelenila, lepih predela poput:

  • avalskog venca Rušanj, Resnik, Ripanj, Pinosava, Beli Potok, Zuce, Vrčin, Trešnju
  • kosmajski venac Ralja, Sopot, Babe, Stojnik, Slatina, Dučina, Kosmaj, Koraćica
  • dunavski venac Kaluđerica, Vinča, Leštane, Boleč, Ritopek, Zaklopača, Grocka, Begaljica, Pudarci, Živkovac, Kamen Do, Umčari, Seone, Orešac, Jugovo, Smederevo

Zbog čega bi trebalo doći!

To je prelepa priroda kroz koju vas možemo provesti i naći za vas prelep kutak bilo za život, za vikendicu, ili za biznis. Sve to daleko od gradske gužve I buke obasjani suncem I velikim spektrom zelenih boja, do jeseni kada preovladava od zlatne, preko ćilibarske, do crvene boje okolina u kojoj ćete bezkrajno uživati.

Pružamo celokupnu pravnu uslugu po pitanju dokumentacije, uknjižbe predavanja zahteva za poreze na prenos apsolutnih prava I poreza na imovinu.

Tu smo sa svojim vrednim baštovanima da vam ponudimo saradnju i po pitanju sadnje, uređenja I održavanja imanja.

Kao i sređivanje, čišćenja, renoviranja I gradnje objekta. Ekipu građevinsku svih zanatskih profila rado možemo preporučiti uz našu kontrolu I garanciju.

2023. Sva prava zadržana. IDEAL konsalting doo
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.